Str. Andrei Muresanu, nr.8, ap.38, Bistrita

0774 618 136

Luni – Vineri 09.00-18.00

Clinica Ophtaview

Chirurgie oftalmologica avansata

În cadrul acestui serviciu, pacienții beneficiază de o gamă largă de intervenții chirurgicale oftalmologice, care includ, dar nu se limitează la:

Chirurgia cataractei: Cataracta este o afecțiune comună la persoanele în vârstă, care implică opacifierea lentilei naturale a ochiului, determinând pierderea vederii. Chirurgia cataractei constă în îndepărtarea cristalinului afectat și înlocuirea acestuia cu o lentilă artificială, restaurând astfel vederea pacientului.

Chirurgia refractivă a cristalinului: Această intervenție se concentrează pe corectarea defectelor refractive ale ochilor, cum ar fi miopia, hipermetropia, astigmatismul și presbiopia, pentru a elimina necesitatea purtării de ochelari sau lentile de contact, prin inlocuirea cristalinului.

Chirurgia pterigionului si a altor afectiuni conjunctivale: Pterigionul reprezintă o creștere anormală a țesutului conjunctival în ochi, care poate determina iritație, senzație de corp străin și afectarea vederii. Chirurgia pterigionului constă în îndepărtarea țesutului afectat și înlocuirea acestuia cu țesut sănătos.

Chirugia pleoapelor ( Blefarochalazis, Chalazion, Xantelasma, Afectiuni de statica palpebrala, formatiuni tumorale, plagi palpebrale,etc)

Sondajul si cateterizarea cailor lacrimale

× Buna ziua, cu ce va putem ajuta?