Str. Andrei Muresanu, nr.8, ap.38, Bistrita

0774 618 136

Luni – Vineri 09.00-18.00

Chirurgia polului anterior

servicii

Interventii chirurgicale oculare

Chirurgia polului anterior

Descoperiți serviciile avansate de Chirurgie Oftalmologică pentru ingrijirea vederii dumneavoastră!

Suntem o echipă specializata în tratamentul afecțiunilor și intervențiilor chirurgicale ale polului anterior al ochiului, și suntem aici pentru a vă oferi cele mai avansate și eficiente opțiuni terapeutice.

Polul anterior al ochiului este zona frontală, care include corneea, cristalinul, irisul și camera anterioară a ochiului. Această regiune este de o importanță crucială pentru vederea clară și corectă. În cazul în care întâmpinați probleme precum cataracta, glaucomul, afecțiuni ale corneei sau alte afecțiuni specifice acestui pol, suntem aici pentru a vă ajuta să vă recăpătați și să vă mențineți sănătatea oculară.

Ne mândrim cu experiența vastă și cu abordarea noastră personalizată în îngrijirea pacienților. Indiferent de afecțiunea oculară cu care vă confruntați, vă asigurăm că veți primi un tratament de calitate superioară și că veți fi în mâini sigure.

Oferim o gamă largă de servicii chirurgicale pentru polul anterior al ochiului, incluzând:

-Chirurgia cataractei:
Efectuăm intervenții chirurgicale minim invazive pentru îndepărtarea cristalinului afectat de cataractă și înlocuirea acestuia cu un implant de cristalin artificial. Utilizăm cele mai recente tehnologii și proceduri pentru a asigura rezultate excelente și pentru a vă reda claritatea vederii.

-Chirurgia pleoapelor si a altor anexe oculare

-Chirurgia refractiva a cristalinului

-Chirurgia pleoapelor( Blefarochalazis, Chalazion, Xantelasma, Afectiuni de statica palpebrala, formatiuni tumorale, plagi palpebrale,etc)

-Chirurgia conjunctivei( Pterigion, Formatiuni tumorale conjunctivale, Pinguecula, etc)

-Injectii intravitreene pentru diferite afectiuni( DMLV, Retinopatie diabetica, ocluzii vasculare retiniene,etc)

-Sondaje si dezobstructii ale cailor lacrimale

Chirurgia ochiului

Process

0774 618 136

× Buna ziua, cu ce va putem ajuta?