Str. Andrei Muresanu, nr.8, ap.38, Bistrita

0774 618 136

Luni – Vineri 09.00-18.00

Consultatii complete copii si adulti

0363 401 229

OPTICA MEDICALA SI OFTALMOLOGIE- Str. Andrei Muresanu, nr.8, ap.38, Bistrita

Servicii

Consultatii complete copii si adulti.

Bine ați venit pe pagina noastră dedicată Consultațiilor Oftalmologice Complete pentru Adulți și Copii!

Suntem o echipă de medici oftalmologi specializați în evaluarea și îngrijirea sănătății oculare a adulților și copiilor.

Ne-am angajat să vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate, asigurându-ne că viziunea dumneavoastră și a celor dragi este protejată și îmbunătățită în mod corespunzător.
Consultațiile oftalmologice complete sunt esențiale pentru depistarea și tratarea afecțiunilor oculare în stadii incipiente și prevenirea eventualelor complicații. Indiferent dacă sunteți adult sau copil, evaluarea periodică a sănătății oculare este crucială pentru a vă menține vederea clară și sănătoasă.

Ce vă puteți aștepta în timpul unei consultații oftalmologice complete:

Istoric medical detaliat: Medicul nostru va lua în considerare istoricul medical al dumneavoastră sau al copilului dumneavoastră pentru a înțelege mai bine orice afecțiuni existente sau factori de risc.

Examen ocular complet: Echipa noastră de medici oftalmologi va efectua un examen ocular detaliat pentru a evalua vederea dumneavoastră sau a copilului dumneavoastră. Acest examen include măsurarea acuității vizuale, examinarea pupilelor, testarea câmpului vizual și verificarea coordonării ochilor.

Refracție și prescripție ochelari: Dacă este necesar, vom efectua o refracție pentru a determina corectarea optică potrivită și pentru a vă prescrie ochelari sau lentile de contact adecvate pentru corectarea oricăror deficiențe de vedere.

Examinarea fundului de ochi: Vom examina fundul de ochi pentru a identifica orice semne de afecțiuni oculare, cum ar fi retinopatia diabetică, degenerescența maculară sau glaucomul.

Diagnostic și plan de tratament: Pe baza rezultatelor examinărilor, medicul nostru va face un diagnostic precis și va dezvolta un plan de tratament personalizat. Vom discuta cu dumneavoastră sau cu părinții dumneavoastră despre opțiunile disponibile și vom răspunde la întrebări pentru a vă asigura că sunteți pe deplin informați și înțelegeți.

Suntem dedicați să vă oferim o experiență confortabilă și prietenoasă, asigurându-ne că toate preocupările și întrebările dumneavoastră sunt abordate în mod corespunzător. Echipa noastră profesionistă și experimentată vă va ghida în fiecare pas al consultatiilor pentru a ne asigura ca beneficiati de servicii de excelenta.

Process

0774 618 136

× Buna ziua, cu ce va putem ajuta?