Str. Andrei Muresanu, nr.8, ap.38, Bistrita

0774 618 136

Luni – Vineri 09.00-18.00

optica medicala

servicii

Optica Medicala

La Ophtaview Ai Parte De Cele Mai Calitative Produse​

Descoperă claritatea vederii tale cu serviciile noastre de optică medicală de încredere!

La Ophtaview, suntem dedicați să-ți oferim o experiență excepțională în îngrijirea vederii tale.

Cu o echipă de opticieni și oftalmologi specializați, folosim cele mai avansate tehnologii și metode pentru a te ajuta să-ți păstrezi și să-ți îmbunătățești sănătatea oculară.

Ceea ce ne diferențiază este pasiunea noastră pentru ochii tăi și dorința noastră de a-ți oferi cel mai bun serviciu personalizat. Fie că ai nevoie de o examinare optică de rutină sau de un consult specializat pentru afecțiuni oculare, suntem aici pentru tine.

Serviciile noastre de optică medicală includ:

Examinări oculare complete: Efectuăm examinări detaliate pentru a evalua vederea ta și a identifica orice afecțiuni oculare existente sau potențiale. Utilizăm tehnologii de ultimă generație, precum tomografia cu coerență optică (OCT), pentru a obține imagini clare și detaliate ale ochilor tăi.

Prescripții de ochelari și lentile de contact: După o evaluare atentă a vederii tale, opticianul nostru experimentat îți va recomanda ochelari sau lentile de contact personalizate pentru a-ți corecta problemele de vedere. Avem o gamă variată de rame de ochelari și lentile de contact de calitate, pentru a te asigura că te simți confortabil și te vezi bine.

Diagnostic și tratament al afecțiunilor oculare: Oftalmologii noștri cu experiență pot diagnostica și trata o gamă largă de afecțiuni oculare, cum ar fi glaucomul, cataracta, degenerescența maculară și multe altele. Utilizăm cele mai recente tehnologii și proceduri pentru a asigura un tratament eficient și în deplină siguranță.

Evaluare și managementul ochilor copiilor: Înțelegem importanța sănătății ochilor copiilor. Echipa noastră de opticieni și oftalmologi are experiență în evaluarea și managementul problemelor oculare specifice copiilor. Te vom ghida în alegerea ochelarilor sau lentilelor de contact potrivite pentru copilul tău, asigurându-ne că ochii lui sunt sănătoși și că vederea sa se dezvoltă corect.

Consultanță personalizată și servicii post-vânzare: Ne străduim să te înțelegem pe deplin și să-ți oferim soluții adecvate nevoilor tale individuale. Echipa noastră prietenoasă și calificată este întotdeauna disponibilă pentru a răspunde nevoilor tale.

Ce iti oferim?

0774 618 136​

× Buna ziua, cu ce va putem ajuta?