Str. Andrei Muresanu, nr.8, ap.38, Bistrita

0774 618 136

Luni – Vineri 09.00-18.00

Tratamente inovatoare

Ophtaview-Revolutie in oftalmologie

Tratamente Inovatoare

Cu ajutorul echipelor noastre de experți oftalmologi și tehnologi avansați, oferim o gamă largă de tratamente inovatoare, cum ar fi:

Chirurgia refractivă cu laser: Descoperiți cum tehnologia cu laser poate corecta defectele de vedere, cum ar fi miopia, hipermetropia și astigmatismul, oferindu-vă o vedere clară și fără ochelari sau lentile de contact. Terapia cu implanturi oculare: Aflați mai multe despre ultimele avansuri în materie de implanturi oculare, cum ar fi lentilele intraoculare premium, care pot corecta mai multe probleme de vedere simultan și pot îmbunătăți calitatea vederii.

Terapii revoluționare pentru afecțiuni oculare: Vă prezentăm cele mai noi descoperiri și cercetări în tratamentele pentru cataractă, glaucom, degenerescență maculară și alte afecțiuni oculare cronice, oferindu-vă speranță și opțiuni de tratament personalizate.

Tehnologii de diagnostic avansate: Descoperiți echipamentele și tehnologiile de diagnostic de ultimă generație care ne permit să identificăm și să diagnosticăm afecțiunile oculare în stadii incipiente, asigurându-vă o intervenție promptă și eficientă.

-Resono(RexonEye)-Singurul inamic impotriva Sindromului de ochi uscat.

-HTS SVI-UN SISTEM COMPLEX PENTRU TERAPIA VEDERII

Tratamente cu aparatura de top de ultima generatie

RESONO(QUANTUM MOLECULAR RESONANCE)

Noul Resono(RexonEye)-Singurul inamic impotriva tuturor cauzelor ce fac referire la Sindromul de ochi uscat. ​

Acesta este singurul dispozitiv oftalmologic bazat pe tehnologia QMR(Quantum Molecular Resonance).

RexonEye este singurul dispozitiv bazat pe tehnologia GMR (rezonanta moleculara cuantica) pentru tratamentul patologiilor din domeniul oftalmologiei care pot fi cauzate de defectarea celulara a unor organe.

Cum actioneaza?

Actioneaza asupra glandelor lacrimale și meibomiene în boala ochiului uscat. Prin stimularea metabolismului și regenerarea naturală a acestor celule, Rexon-Eye îti poate restabili comportamentul fiziologic corect.

Cum actioneaza Quantum Molecular Resonance? 

Câmpul electric generat de Rexon-Eye, aplicat pe suprafața oculară cu ajutorul electrodului de mască, stimulează și accelerează procesele naturale de regenerare care au loc în țesuturi.

Tratamentul este dureros?

Câmpul electric generat de Rexon-Eye, aplicat pe suprafața oculară cu ajutorul electrodului de mască, stimulează și accelerează procesele naturale de regenerare care au loc în țesuturi.

Ce prevede protocolul de tratament?

Sesiuni de 20 de minute, în care ochii sunt stimulați individual, alternând la fiecare 30 de secunde, 4 sesiuni, o dată pe săptămână, pe o perioadă totală de 4 săptămâni.

 

HTS SVI-UN SISTEM COMPLEX PENTRU TERAPIA VEDERII

Un sistem complex pentru terapia vederii dezvoltat după zeci de ani de studii – SVI folosește un ecran touch de 50” pentru terapia pacienților cu probleme de învățare, strabism, ambliopie și traume neurologice.

Integratorul visual SANET, denumit după inventarorul său, Robert. O. Sanet, folosește un monitor touch screen de 50’’ (127 cm) și a fost conceput pentru a îmbunătăţi abilităţile vizuale pentru o gamă largă de pacienţi cu probleme de învăţare, strabism, ambliopie şi leziuni cerebrale traumatice. SVI este, de asemenea, foarte eficient pentru îmbunătățirea capacității vizuale a sportivilor, venindu-le acestora în ajutor spre o mai bună coordonare în timpul mișcărilor.

De ce este SVI SPECIAL?

Caracteristicile cheie care fac acest instrument complet să fie atât de folositor sunt reprezentante de varietatea de programe integrate și multiplele moduri prin care abilitățile vizuale pot fi îmbunătățite. Acest instrument programabil însumează caracteristicile unui aparat care înregistrează și stimulează sacadele globilor oculari, a unui dispozitiv virtual rotativ, a unui tahistoscop (aparat cu ajutorul căruia se prezintă unei persoane, pentru un timp foarte scurt, diferite desene, cuvinte, litere etc., în vederea studierii atenției, percepției, a unor procese senzoriale etc) și nu în ultimul rând a unui metronom programabil (aparat cu ajutorul căruia se marchează, prin bătăi regulate, intervale egale de timp). SVI folosește comenzi vocale pentru a instrui pacientul să reacționeze la stimulii pe care acesta îi oferă și îmbunătățește, în același timp, integrarea audio-vizuala și memoria.

SVI poate fi utilizat pentru a îmbunătăți următoarele capacități vizuale: urmăriri, sa-cade, fixație, coordonarea ochi-mână, timpul de reacție vizuală, viteza și gama de recunoaștere vizuală, automatisme și sensibilitatea la contrast, memoria vizuala și auditivă și memoria, în general. În plus, este extrem de eficient atunci când se dorește îmbunătățirea acuității vizuale la pacienții cu ambliopie, a celor care au suferit traume cerebrale și care manifestă pierderi de câmp vizual, în cazurile de dificultăți de orientare vizual-spațială și în probleme legate de integrarea vizual-vestibulară, dar, totodată, poate fi utilizat și în tratamentul pacienților cu probleme de ritm, citit și care manifestă dificultăți în domeniul matematicii.

0774 618 136

× Buna ziua, cu ce va putem ajuta?